Bugun...



Bodrum Tavla Şampiyonu Ayla Karmen Aydın Oldu

Bodrum Modern Tavla Derneği’nin "1. Bodrum Açık Modern Tavla Turnuvası" yapıldı,şampiyon Ayla Karmen oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-05-2024 22:01:43 Tarih: 13-05-2024 21:57

Bodrum Tavla Şampiyonu Ayla Karmen Aydın Oldu

Bitez Mahallesi’ndeki Ambrosia Otel’de 3 ana kategoride düzenlenen turnuvaya 123 tavlacı katıldı. Turnuva 3 gün sürdü, 12 Mayıs Pazar akşamı verilen ödüllerle son buldu. Anneler gününde 2 çocuk annesi turnuvanın şampiyonu Ayla Karmen Aydın Oldu.

Bodrum Modern Tavla Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Altuğlu, ”Turnuvaya İzmir, Bursa, Fethiye, Marmaris ve Gürcistan’dan 123 oyuncu katıldı. Bodrum Modern Tavla Derneği olarak 1. düzenlediğimiz turnuvaya katılım beklediğimizin üstünde oldu. Derneğimizin şu anda 80’e yakın üyemiz var. Bunların birçoğu derneğimizde lig maçları yapmakta ve aynı zamanda da sosyalleşmekte. Amacımız, Bodrum bölgesinde diğer derneklerle de işbirliği yaparak bir turnuva düzenlemekti. Şu anda bu turnuvayı gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin değişik yerlerinden, değişik derneklerden 123 katılımcıyla turnuvamız sürüyor. Turnuvada 3 ana kategorimiz var. Ana tabloda oyuncular bireysel olarak yarışıyor. Danışman çiftlerde ikişer kişilik takımlar halinde oynuyorlar. Bir de 8’er kişilik gruplar halinde, yan oyunlar şeklinde oyunlarımız devam ediyor. Biz bu turnuvada puan ödülü veriyoruz. Katılımcılar, bu puanları biriktirerek bir sonraki turnuvalara katılım sağlıyor.-”



Pazar akşamı dereceye girenlere verilen ödüllerle sona eren Ambrosia Oteldeki 1. Bodrum Açık Modern Tavla Turnuvasından sonra kız çocuklarının eğitimine destek olmak için de bir tavla turnuvası gerçekleştirileceği duyuruldu. Turnuva Bitez iskelesine bağlı Alize isimli teknede gerçekleştirilecek.

Marmaris bölgesinden Ayla Karmen Aydın turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva süresince 2 maç kaybeden. 1 maç berabere kalan ve 12 galibiyet alan alan Ayla Karmen Aydın, Mehmet ali Erten ile yaptığı 1 saat 15 dakika süren oyunda 8-8 olan eşitliği son anda bozarak 9-8 galip gelmeyi başardı.
Mehmet ali Erten’in ikinciliği aldığı turnuvada Aziz Yılmaz 3. Alattin Özaltun 4. oldu. Perihan Özelbey’de Danışman çiftlerin şampiyonu oldu.

Şampiyonada dereceye giren tavlacılar, Bodrum Modern Tavla Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Altuğlu’nun elinden kupalarını aldılar.

 

 
 



Editör: Melis Anter




Etiketler : tavla şampiyon

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI