Bugun...



Süheyl Batum “Riva tarihin gördüğü en kötü sözleşmelerden biridir”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1905 Galatasaraylılar Derneği’nin bu akşam konuğu olan Galatasaray Kulübü başkan adayı Süheyl Batum Dursun Özbek ve yönetimini Riva ve Florya projeleri üzerinden eleştirdi. Batum “Riva projesi tarihin gördüğü en kötü sözleşmelerden biridir. Dursun Başkan’a ne sördüysek cevabını alamadık, şeffaf bir yönetim ve kulübün geleceğini karartacak projelere engel olmak için yola çıkıp aday oldum” diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-05-2024 22:29:53 Tarih: 14-05-2024 22:18

Süheyl Batum “Riva tarihin gördüğü en kötü sözleşmelerden biridir”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği’nin bu akşam konuğu olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum’u dernek başkanı Cankat Boylu, yardımcısı Nazif Barlas ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Süheyl Batum, neden  başkan adayı olduğunu kulüp üyelerine  anlatırken Dursun Özbek ve yönetimini Riva ve Florya projeleri üzerinden eleştirdi, yapılan kat karşılığı anlaşmalarda kulübün büyük maddi zarara uğratıldığını anlattı.

GALATASARAY’IN GELECEĞİNİ KARARTMAYACAK ŞEKİLDE ŞEFFA OLACAĞIZ

Galatasaray Kulübü’nün geleceğini tüketen ‘Florya macerasının’ yaşanmaması için aday olduğunu belirten Batum “ Galatasaray’ın geleceğini karartmayacak şekilde şeffaf olarak Florya’nın değerlendirilmesinin sağlayacağız. Galatasaray gelinen süreçte herkesin hakaret ettiği ve maalesef nedenini bilmiyorum; son derece kolay vurulabilir bir takım, bir camia haline dönüştü. Ben böyle bir şey görmedim. Galatasaray’ ın itibarını ayaklar altına aldırmayız tüm bunlar düzelecek” dedi.

 

 

RİVA SÖZLEŞMESİ TARİHİN EN KÖTÜ SÖZLEŞMESİ

Batum, Erden Timur ile çalışmaları konusunda bir talepleri olmadığını ancak Timur’un vizyonlu bir insan olduğu için gelecekte bir konuda sıkıştıklarında ondan yardım isteyebileceklerini belirten Batum gelinen Şampiyonluk sürecinde Riva sözleşmesinin gözden kaçtığını belirterek “Riva sözleşmesi tarihin gördüğü en kötü projedir. Burada anlaşma yapılan inşaat şirketinin hakları yüzde 80’lerde iken Galatasaray’ın hakkı ise sadece yüzde 20’de kalmıştır. Kendi arsanız olsa yüzde 15-20 ile inşaat verirmisiniz, diyerek Riva sözleşmesinin kaba inşaat halindekini mal paylaşımında yüklenici firma yüzde 75 alırken Galatasaray’ın hakkı yüzde 20 lerde  kalıyor, Üstelik kaba inşaatta, böyle sözleşme olur mu, bu nedenle Riva Sözleşmesi tarihin en kötü sözleşmesidir” dedi.

 

 

 
 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI