Bugun...



Darp edilen cami imamı, şikayetçi oldu, açıklamalarda bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yolda tartıştığı kişi tarafından darp edilerek hastanelik edilen imam bugün şikayetçi oldu. Emniyet müdürlüğünden çıkışta konuşan imam Şeref Aran “28 yıllık imamım böyle bir olay yaşamadım. Kimseyle tartışmam, kavga etmem, bizler din insanıyız örnek olmamız gerekir, ama maalesef sokaklar öyle değil” dedi. Saldırgan E.K. polis tarafından gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 14:19

Darp edilen cami imamı, şikayetçi oldu, açıklamalarda bulundu

 

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde görevli İmam Şeref Aran, Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki   Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde elektrikli bisikletini tamirciden alıp telefonla mesaj yazarak giderken tanımadığı bir şahıs tarafından  ‘önüne baksana, kızımı eziyordun’ diyerek seslenince tartışma yaşandı.

Adının E.K. olduğu öğrenilen kişi daha sonra evli üç çocuk babası 50 yaşındaki imam Şeref Aran’a tekme tokat saldırdı. Burnu kırılan İmam’a saldırganın elinden vatandaşlar kurtardı. İmam çağrılan ambulans ile Bodrum devlet Hastanesi’ne kaldırılarak 1 haftalık darp raporu aldı.

Bugün Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olan İmam Aran şikayetçi olduktan sonra olay yerinde  açıklamalarda bulundu.

28 YILLIK İMAMIM BÖYLE BİR OLAY  YAŞAMADIM
 Aran yaşadığı şu sözlerle anlattı;

“28 yıllık imamım, Hayatımda kimse ile kavga etmedim, etmem, kötü söz söylemedim söylemem, bizler din insanı olarak topluma örnek olmalıyız. Elektrikli bisikletim tamire vermiştim. Bugün tamirciden aldım. Camiye giderken de mesaj yazıyordum. Önüme gelen kişi, ‘telefonla oynama, neredeyse çocuğun üzerine çıkıyordun’ dedi. Ben de ‘araçta değilim, kenardan geçebilir’ dedim. O da bana ‘bekle 2 dakika senin ifadeni alacağım. Benim kızımdan özür dileyeceksin’ dedi. Ben de ‘senin kızına küfür etmedim, herhangi bir şeyde bulunmadım’ dedim. O da ‘özür dileyeceksin la bilmem ne çocuğu’ dedi” diye konuştu.

 

 

EMNİYET’TE KİMMİŞ LAN, KRALI GELSİN DEDİ

Arkasından motosikletini aldı, ters yönden gelip benim elektrikli bisikletime motosikletle çarptı. Ben sendeledim yere düştüm. Bana bam güm vurmaya başladı. Ben de kalktım, hemen plakasını aldım. Bana ‘plakaya bakma, burada MOBESE var. Kralı gelsin, Emniyet kimmiş lan?’ dedi. Şahsın kızı 3-4 yaşlarındaydı. Benim de kızına karşı herhangi bir çarpmam olmadı.”

Olayın hemen ardından şahsın bulunması ve şikayetçi olmak sonra karakola gittiğini fakat kendisi ile ilgilenilmediğini iddia eden Şeref Aran, “Ben de 112’yi aradım ve ambulans istediğimi söyledim. Ambulans ile hastaneye Gittim bir haftalık darp raporu aldım , Burnumdan yarın operasyona gireceğim.” dedi.

Polis saldırgan E.K: yi bugün gözaltına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. E.K. nın ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

BODRUMLU İMAMLAR SALDIRIYI KINADI

Bodrumlu imamlar yaptıkları ortak açıklamada “Şeref hocamız yalnız değildir. Ne yazık ki insanlıktan nasibini alamamış bir karaktersiz tarafından menfur saldırıya uğramıştır. Kimliği belirlenen şahsın adli makamlarca bir an evvel hak ettiği cezayı almasını niyaz ediyor, değerli hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI