Bugun...



Keller Williams danışmanları köy okulunu pırıl pırıl yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 200 emlak ve gayrimenkul çalışanı Akyarlar Hacı Tınaztepe İlkokulu’nun bakım, onarım, boya ve bardana işlerini bir günde tamamladı. Köy okulu pırılı pırıl oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-05-2024 14:06:54 Tarih: 10-05-2024 14:00

Keller Williams danışmanları köy okulunu pırıl pırıl yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki emlak ve gayrimenkul danışmanlığı şirketi Keller Williams (KW) Bodrum Şirketi’nin üyesi  10 öğretmen ve 180 öğrencisi olan Bodrum Akyarlar Hacı Tınaztepe İlkokulu'nun tadilat, yenileme,boya ve badana işlemleri için seferber oldu.

200 EMLAKÇI OKULU PIRIL PIRIL YAPTI

 Sabah erken saatlerde okula giden 200 emlak ve gayrimenkul danışmanı yönetici Yasemin Evcim ile birlikte Okulun ihtiyaçlarına yönelik detaylı bir çalışma yürüten ekip, tuvaletlerin yeniden yapılması, okulun dış duvarlarının boyanması, bahçenin düzenlenmesi, basketbol sahası yapılması gibi birçok eksiği tamamladı.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Evcim yaptığı açıklamada  her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembesi dünya çapında gerçekleştirilen topluma hizmet etkinliği kapsamında önemli bir adım attıklarını ve şirketin danışmanlarının bu özel günde işlerini bırakarak topluma geri hizmet bağlamında bir araya gelerek büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek "Topluma hizmet etmek bizim için büyük bir gurur ve onur kaynağı. Bu yıl da, Bodrum'un güzelliklerine katkı sağlamak adına bir araya gelerek önemli bir adım attık. Okulumuzun yenilenmesi ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yaptık." Diye konuştu.

 

 

 
 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI